Täyden kympin lomat ovat haussa 8.6.2012 saakka


Meillä on oikeus työhön, mutta myös lomaan. Ay-liike on tämän oikeuden kaikille palkansaajille neuvotellut. SAK haluaa tarjota tänä keväänä Täyden kympin loman jäsenilleen. Täältä voit lukea, kuinka lomat sujuivat.

Täyden kympin lomat myös Facebookissa facebook.com/KympinLoma

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Musiikkilomaterveiset



Lähdimme Työväenmusiikkijuhlille jo perjantaiaamuna, koska halusimme nähdä Jukka Pojan ja Tuure Kilpeläisen konsertit. Yövyimme Petäyksessä, joten olimme valmiit kuin partiopojat seuraavan päivän koitokseen. Aamupalan jälkeen meillä oli sopivasti aikaa katsella kauniita maisemia. 

Emme osanneet varautua siihen, että sää voi olla tänä kesänä niin aurinkoinen ja lämmin, sortsit jäivät kotiin. Päivällisen nautimme kesäravintolassa ulkosalla. Sisävesialus kuljetti Vanajavettä pitkin kohti Valkeakoskea. Vanajavesi välkehti ja kimmelsi auringonsäteistä. On todella kaunis vesistö saarineen ja salmineen. Veneilijät tervehtivät ja myös mökeiltä huiskuteltiin meille. 


  Eija ihailee Vanajaveden maisemia.









 Kympinlomalaiset ovat tulossa festarialueelle.








Perille päästyämme Katri-Helenan konsertti oli juuri alkanut. Vähän jäi harmittamaan kun ei päässyt hänen kanssaan samaan kuvaan, väkeä oli niin paljon ja aita erotti meidät. 




 Katri-Helenan konsertti







Olemme innokkaita tanssin harrastajia, joten suuntasimme askeleemme Kirjaslammen tanssilavalle. Tanssien tahdista vastasi Sävelorkesteri Katulyhty 50-luvun sävelin. Tanssien loputtua siirryimme maauimalan katsomoon laulamaan työväenlauluja. Yhteislaulutilaisuus jouduttiin lopettamaan muutaman laulun jälkeen kovan ukonilman yllättäessä. Kastuimme aikalailla kun kävelimme takaisin festarialueelle. Michael Monroen konserttia kuuntelimme ja katselimme portin ulkopuolelta, koska meteli oli niin valtava. 

Takaisin hotellille tulimme tosi hienolla bussilla. Siellä meitä odotti henkilökunta jotka olivat valmistaneet meille yöpalaa. Väsyneinä, mutta monta kokemusta rikkaampana vaivuimme untenmaille. Festivaalialueella oli kameroiden tuominen ja kuvien otto kielletty, mutta siitä huolimatta saimme otettua muutaman kuvan.   

Haluan kiittää omasta ja puolisoni puolesta hyvin järjestetystä Kympin lomasta. Tuskin olisimme lähteneet, ellei tällaista mahdollisuutta olisi meille suotu.

Teksti ja kuvat:  Erkki ja Eija Rannanpää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti